Sponsor mogelijkheden

Hockey Club Helmond is meer dan hockey alleen. De sfeer, de prachtige locatie in de Warande en de diversiteit aan jeugd, senioren, ondernemers en supporters zorgen voor een schitterende ambiance.

HC Helmond is een club, die al jarenlang topprestaties levert op regionaal niveau. Het is ook een vereniging voor meer dan 1300 actieve recreanten, jong en oud, voor professionals en ruim 300 vrijwilligers, die weten en voelen dat ze elkaar nodig hebben. Dat maakt HC Helmond de grootste vereniging van Helmond, uniek in sfeer en aard.

 

Hockey zit al jaren in de lift. De KNHB behoort tot de top 5 van grootste sportbonden in Nederland. Het imago en de merkwaarden van hockey geven aan dat we met een zeer interessante doelgroep te maken hebben. Een doelgroep die u perfect kunt bereiken door het sympathieke communicatie instrument sportsponsoring. Naamsbekendheid en een actieve invulling van een sponsorschap kunnen leiden tot nieuwe leads voor uw bedrijf. Daarnaast is de kwaliteit van het netwerk van HC Helmond ongekend. Ondernemers, DGA’s van (middel)grote ondernemingen en directieleden van grote bedrijven zijn persoonlijk actief op HCH. Al deze mensen verrijken uw netwerk.

 

Het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel u, als HC Helmond voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Als basis hebben we een sponsor menu met verschillende opties.

 

Graag horen we van u welke communicatiedoelstellingen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen.

In dit document lees je alles over de sponsormogelijkheden

 

Facts HC Helmond

·Aantal ledenca 1300

·Teamsca. 90 teams

·Complex4 velden + 1 mini-veld

·HoofdsponsorenGunneman Intersport, Rabobank, Bavaria

 

Sponsorborden

Circa 1300 actieve recreanten, jong en oud, meer dan 300 vrijwilligers, supporters en ouders komen wekelijks op HC Helmond. Met een sponsorbord bereikt u hen. Daarnaast staan er in de weekenden geregeld meer dan 400 supporters van onze vaandelteams langs de lijn die u daarmee ook bereikt.

Meer info over reclameborden langs de velden vind je hier.

Doelgroepen en bereik

Hockey kent een sterk clubgevoel met een grote schare vrijwilligers. Meer dan 70% van de top van het Nederlandse bedrijfsleven speelt zelf hockey of is bekend met hockey. Door deze grote betrokkenheid komt het business-to-business effect goed tot zijn recht.

Hockey heeft ook een sociaal karakter; er nemen meerdere gezinsleden en generaties deel aan deze sport. Hockey is een van de weinige sporten die de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt.

HC Helmond is trots op haar sponsoren en partners die het realiseren van sportieve doelen en het ontwikkelen van de vereniging mede mogelijk maken. HC Helmond is altijd op zoek naar een partnership met een ‘win-win’ situatie. Wij hopen op de steun van sponsoren te kunnen (blijven) rekenen en danken u bij voorbaat daarvoor!

Contact

Voor aanvullende informatie, het maken van een afspraak of andere vragen kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via e-mail

Sponsorcommissie

·Voorzitter vacature

·Lid Dirk Jan van Lente

·Lid Peter van den Heuvel