wedstrijd verslag van Helmond H1- Venlo H1 (1-0)

 

Nieuws afbeelding

Yes, promotie is binnen dus onze primaire doelstelling voor dit seizoen is voltooid, de overgangsklasse halen! Vroeger dan verwacht maar het seizoen is zeker nog niet over want bij winst op Venlo komen we op 2 punten van de koploper te staan en wie weet wat er dan nog mogelijk is!

 

Het deze instelling gingen we dan ook vol de wedstrijd is, er is immers niets mooiers dan van de koploper winnen en de kans op kampioen worden te vergroten. Het begin van de wedstrijd was spannend. Er werd een hoogstaande wedstrijd op de mat neergelegd waarvan het in groten getale toegestroomde publiek dan ook duidelijk van genoot. De wedstrijd was behoorlijk in evenwicht waar beide teams de nodige (grote) kansen kregen. Op een gegeven moment was Rens er klaar mee en het meest attent. Via een mooie tip scoorde hij een prima doelpunt, 1-0! Met nog meer dan een helft te spelen was er nog genoeg mogelijk dus het was belangrijk om scherp te blijven, geen onnodige fouten te maken maar vooral lekker te spelen.

 

Vooral dit laatste ging erg lekker, soepel lopende aanvallen, mooie kansen, goed verdedigingswerk en keurig samenspel was allemaal te zien in deze pot! Ondanks dit was het ook Venlo die nog de nodige kansen kreeg, strafcorners versierde en bleef knokken. Dit alles werkt uiteindelijk vakkundig gepareerd door ons waardoor de 1-0 de uiteindelijk uitslag bleek te zijn. Complimenten voor het hele team (maar vooral de verdediging!) om drie van de vier laatste competitiewedstrijden de 0 te houden waardoor we na deze wedstrijd de minst gepasseerde ploeg uit H1C zijn!

 

Nog 4 wedstrijden te gaan waarin nog vanalles mogelijk is maar 1 ding is zeker; volgend jaar spelen we een klasse hoger! We hopen jullie in het restant van de competitie natuurlijk weer wekelijks te mogen ontvangen want voor ons is er natuurlijk niets leukers om onze trouwe supporters steeds te zien langs te zijlijn!


Hockey | 25 April