Vrijwilligers gezocht: kom jij ons helpen?

 

Nieuws afbeelding Voor het nieuwe seizoen zoeken we nieuwe vrijwilligers! Zonder vrijwilligers kan onze club niet draaien, we hebben ze echt nodig. Door samen te werken met veel vrijwilligers kost het niet veel tijd! Vele handen maken licht werk is hier echt van toepassing. Dus... heb jij zin met een enthousiaste club vrijwilligers samen te werken, laat het ons dan weten!

Vacatures
- Voorzitter commissie Senioren (Bestuursfunctie)
De commissie Senioren organiseert alles voor onze senioren zodat ze kunnen hockeyen. Denk aan het maken van teamindelingen, inschrijvingen bij de KNHB en ook houden ze zich bezig met het ontwikkelen van onze club zodat de senioren lekker kunnen spelen.
- Voorzitter communicatie commissie
De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor alle communicatie over HC Helmond. Denk aan het maken van persberichten, het actueel houden van de website en het maken en plaatsen van berichten op onze social media kanalen. Daarnaast maakt de communicatie commissie wekelijks deze website en ondersteunen ze commissies.
- Medewerkers infobalie
Voor de infobalie zijn we op zoek naar iemand die de medewerkers aanstuurt en planningen maakt. Daarnaast zoeken we vrijwilligers om de infobalie te bemannen.

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met de secretaris van HC Helmond.


Algemeen | 2 Juni