Sponsor mogelijkheden

Hockey Club Helmond is meer dan hockey alleen. De sfeer, de prachtige locatie in de Warande en de diversiteit aan jeugd, senioren, ondernemers en supporters zorgen voor een fantastische ambiance.
HC Helmond is een club, die al jarenlang topprestaties levert op regionaal en zelfs landelijk niveau. Het is ook een vereniging voor honderden actieve recreanten, jong en oud, voor professionals en vele vrijwilligers.
Dat maakt HC Helmond de grootste vereniging van Helmond, uniek!

HC Helmond heeft verschillende sponsormogelijkheden:

Bedrijfslidmaatschap
Terwijl u zelf speelt of geniet van het spel, kijkt het publiek naar uw sponsorbord langs het veld. Twee vliegen in 1 klap: u wordt bedrijfslid van HC Helmond en u vergroot de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf en via onze website bereikt u uw doelgroep.

Teamsponsoring
HCH-spelers zijn de ambassadeurs van HC Helmond. Als teamsponsor kunt u meeliften op de uitstraling en het bereik van deze ambassadeurs. Om alle belangen goed te kunnen behartigen hebben we een aantal uitgangspunten voor teamsponsoring opgesteld.
Binnen HC Helmond maken we een onderscheid tussen prestatiehockey en recreatiehockey.
Teamsponsoring bestaat uit opdruk op wedstrijdtenues en/of trainingspakken door één of meerdere sponsoren. In overleg kunnen ook bijvoorbeeld sticktassen, coachjassen en/of warming-up shirts gesponsord worden. Ook naamsvermelding op kleding van begeleiding en in het programmaboekje kan tot de mogelijkheden behoren. Uw logo wordt op de HCH-website geplaatst.

Sponsorborden
Met een sponsorbord bereikt u circa 1000 actieve recreanten, jong en oud, meer dan 300 vrijwilligers, vele supporters en ouders die wekelijks HC Helmond bezoeken.Interesse?

Heeft u interesse of een idee rond sponsormogelijkheden?

Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie door een email te sturen naar [email protected].

Namens het bestuur en de sponsorcommissie,

Paul Slegers a.i.