Wedstrijdverslag Terriërs - HC Helmond Dames 1 (6 november)

Het was weer zover, zondag 6 november was aangebroken. Op het programma stond de uitwedstrijd tegen de Terriërs gepland. Deze club ligt niet zoals Geldrop om de hoek, dus werden we genoodzaakt om in alle vroegte in de geleende busjes van Helmond Sport de tocht te beginnen naar Heiloo. Twee uur en een kwartier rijden lijkt ver maar eigenlijk is het hartstikke gezellig. Er wordt gekletst, gelachen en ook wat minuten geslapen. Eenmaal aangekomen op de club werd de focus meteen opgepakt en begon de serieuze voorbereiding.

Stipt 12:45 klonk het fluitsignaal, de wedstrijd was begonnen. We hadden geleerd van voorgaande weken dat we er meteen bovenop moesten zitten en dat deden we dan dus ook. Er werden goede aanvallen opgezet en er werden kansen gecreëerd. Echter kregen we het niet voor elkaar de kansen te verzilveren. De keepster van de Terriërs heeft ervoor gezorgd dat de goede sleeppush van Joyce er jammer genoeg tot 3x toe niet inging. We waren niet de enige met kansen, want ook de Terriërs creëerden naarmate de eerste helft steeds meer. Ze zetten de wedstrijd halverwege de eerste helft meer naar eigen hand en daar hadden wij moeite mee. Gelukkig voor ons wisten de Terriërs hun kansen ook niet te benutten. Mede door onze eigen keepster Marloes bleef het 0-0. We gingen dan ook met deze stand de rust in. Na de rust was wederom een gelijk opgaande wedstrijd. Geen van beide teams had echt het recht op de 3 punten en daarom zijn wij blij met 1 punt.

Volgende week staat QZ op het programma. Wederom zien wij jullie alle graag a.s. zondag 12:45 langs het veld te Helmond.