Inleveren Keepersspullen / materialen seizoen 2019-2020

 

Nieuws afbeelding

Het einde van het seizoen nadert, tijd dus ook om alle keepersspullen en trainingsmaterialen terug te brengen naar de club. (Oud)keepers en (oud)trainers kunnen deze spullen inleveren op donderdag 2 juli en dinsdag 7 juli bij het materialenhok op onze club. Wiet van Laarhoven en Bram van Gijzel zijn aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.   

De materialen
Zorg ervoor dat de keeperstas compleet wordt geleverd, zoals je deze aan het begin van het seizoen ontvangen hebt. Mocht er onverhoopt iets kapot zijn, geef dit dan schriftelijk aan bij het inleveren. 

Wanneer er materialen ontbreken, denk aan maskers, dan is het betreffende team verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat deze vervangen worden voordat de spullen worden ingeleverd. 

Data en tijdstippen
Ook bij het inleveren van deze materialen nemen we de 1,5 meter regel in acht. Ben je ziek of verkouden, vraag dan iemand anders om de spullen in te leveren. Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld.

Donderdag 2 juli:

· 19.30 uur: Jongste Jeugd (F-E6 en E8) - keeperstassen + pionnen

· 20.00 uur: D Jeugd - keeperstassen

Dinsdag 7 juli:

· 19.30 uur: C jeugd - keeperstassen

· 20.00 uur: A en B Jeugd - keeperstassen

· 20.00 uur: inleveren ballentassen en trainingsmaterialen voor alle teams.

Mocht je verhinderd zijn op deze data, dan is er nog een laatste mogelijkheid om je spullen in te leveren op woensdag 8 juli om 19.30 uur. Natuurlijk kun je altijd iemand anders van je team (coach/ manager) de materialen laten inleveren. 

Let op!
Ga jij komend seizoen weer training geven, dan hoef je je trainingsmaterialen niet in te leveren. Stuur in dat geval een mail naar [email protected] met de vermelding welk team je het komend seizoen training gaat geven.

Vragen?
Heb je vragen over de keepers- of trainingsmaterialen, neem dan contact op met Wiet van Laarhoven of Bram van Gijzel via [email protected]


Algemeen | 24 Juni