Activiteiten

Ook voor de jongste leden van onze club worden door het jaar heen een aantal activiteiten georganiseerd. Hier lees je meer over deze activiteiten. De activiteiten zijn ook terug te vinden in de activiteitenkalender op deze website.


HCH-dag

Ruim voor de start van het nieuwe hockeyseizoen (begin juli) organiseren we de HCH-dag. Op deze dag kunnen nieuwe teams kennis met elkaar maken. Dit doen we op een leuke manier, deze dag is er op de hockeyclub een samenzijn van ouders en kinderen en krijgen de kinderen een clinic van Dames en Heren 1. Ook worden er foto’s gemaakt die gedurende het jaar gebruikt worden. We hopen op deze manier dat teams samen de begeleiding kunnen regelen. Denk hierbij aan: wie gaat coachen wie wordt teammanager, wie maakt schema’s en adressenlijsten, etc? De eerstvolgende HCH-dag vindt plaats op 1 juli 2017. Meer informatie hierover volgt.

Mini van de week

Als de teams Heren 1 of Dames 1 thuis spelen, mogen er twee leden van de jongste jeugd ‘mini van de week’ zijn. Dat is superleuk, want de mini’s van de week mogen meedoen met de warming-up, ze mogen in de dug-out zitten tijdens de wedstrijd en mogen in de rust mee naar de kleedkamer.

Pietentraining

Ieder jaar organiseren we een pietenmiddag voor de jongste jeugd. Tijdens de training doen er een aantal pieten mee! Ook krijgt ieder kind namens de club een zak pepernoten mee naar huis toe.

Jongste Jeugddag

Als afsluiting van het seizoen organiseren we voor de jongste jeugd een hockeytoernooi: de Jongste jeugddag. De jongste jeugddag kan plaatsvinden op je eigen club, maar ook bij een andere club. We vinden het belangrijk om het seizoen samen af te sluiten, daarom is deelname aan dit toernooi verplicht. Het is in het verlengde van de competitie en alle teams worden door HCH ingeschreven. LET OP: Wij als club betalen de kosten voor deelname, dus zelf betalen is niet nodig. De eerstvolgende jongste jeugddag is op 17 juni 2017.

Mini-overnachting

Na het hockeyseizoen organiseren we een mini-overnachting voor de jongste jeugd. Tijdens de mini-overnachting beginnen we ’s middags ( voor de 6- & 8-tallen) met spelletjes. Daarna eten we op de club en worden de ouders verwacht om tegen de kinderen te gaan hockeyen, altijd leuk! Daarna is er disco tot 22 uur waarna de 6 tallen naar huis mogen gaan en de 8 tallen lekker op de club in o.a. de bestuurskamer blijven slapen. De eerstvolgende miniovernachting is op 7 juli 2017.