hockey_trimhockey

Recreatief hockeyen voor iedereen... elke maandagavond!

Trimhockey bij HCH is iedere maandagavond van 20:30 tot 22:00 met een enthousiaste, zeer gemĂȘleerde groep van beginners tot oud-hockeyers lekker een balletje slaan. Het idee achter trimhockey was om bijvoorbeeld diegenen die zelf nog nooit gehockeyd hebben maar waarvan de kinderen hockeyen, kennis te laten met het spel en alle regels. Maar eigenlijk kan iedereen die het gewoon leuk vindt om te hockeyen aansluiten, met of zonder ervaring. 

Gemiddeld bestaat de groep op maandagavond uit 20 (of meer) dames en heren, die elkaar de ruimte geven om te hockeyen of je nu voor het eerst een stick in je handen houdt of dat al jaren doet. 

Op het B-veld worden er o.l.v. Monique Versteegen een aantal oefeningen afgewerkt en daarna sluiten we steevast af met een partijtje. 

In principe trainen we het hele jaar door en pauzeren we alleen in de periode rond kerst en oud&nieuw. Alleen als het vriest laten wij ons van het veld verdrijven en dan alleen om blessures te voorkomen.

Denk je na dit gelezen te hebben, trimhockey lijkt me wel wat, aarzel dan niet en sluit een keertje aan op maandagavond en probeer het zelf! Proberen mag altijd - aanmelden is niet nodig. Wil je meer weten? Zoek contact met Monique Versteegen via mail.

Wellicht tot ziens op maandagavond!