Sponsormanual

Hockey Club Helmond Sponsormanual 2017/2018

Hockey Club Helmond is meer dan hockey alleen. De sfeer, de prachtige locatie in de Warande en de diversiteit aan jeugd, senioren, ondernemers en supporters zorgen voor een schitterende ambiance.

HC Helmond is een club, die al jarenlang topprestaties levert op regionaal niveau. Het is ook een vereniging voor meer dan 1300 actieve recreanten, jong en oud, voor professionals en ruim 300 vrijwilligers, die weten en voelen dat ze elkaar nodig hebben. Dat maakt HC Helmond de grootste vereniging van Helmond, uniek in sfeer en aard.

Hockey zit al jaren in de lift. De KNHB behoort tot de top 5 van grootste sportbonden in Nederland. Het imago en de merkwaarden van hockey geven aan dat we met een zeer interessante doelgroep te maken hebben. Een doelgroep die u perfect kunt bereiken door het sympathieke communicatie instrument sportsponsoring. Naamsbekendheid en een actieve invulling van een sponsorschap kunnen leiden tot nieuwe leads voor uw bedrijf. Daarnaast is de kwaliteit van het netwerk van HC Helmond ongekend. Ondernemers, DGA’s van (middel)grote ondernemingen en directieleden van grote bedrijven zijn persoonlijk actief op HCH. Al deze mensen verrijken uw netwerk.

Het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel u, als HC Helmond voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Als basis hebben we een sponsor menu met verschillende opties.

Graag horen we van u welke communicatie doelstellingen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen.


Facts HC Helmond
Aantal leden ca 1300
Teams 90 teams
Complex 4 velden + 1 mini-veld
Hoofdsponsoren Gunneman Intersport, Rabobank, Bavaria


Bedrijfslidmaatschap:
Terwijl u zelf speelt of geniet van het spel, kijkt het publiek naar uw sponsorbord langs het veld. Twee vliegen in 1 klap: u wordt bedrijfslid van HC Helmond en u vergroot de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf, u krijgt toegang tot het zakelijke netwerk van Business Club HC Helmond en via onze website bereikt u uw doelgroep.Teamsponsoring
Wilt u reclame maken voor uw bedrijf door teamkleding te laten bedrukken? Effectief, het ziet er mooi uit en het geeft een goede uitstraling. Om wildgroei binnen de vereniging te voorkomen, hebben wij een paar regels vastgesteld met betrekking tot deze teamsponsoring.Sponsorborden 
Circa 1300 actieve recreanten, jong en oud, meer dan 300 vrijwilligers, supporters en ouders komen wekelijks op HC Helmond. Met een sponsorbord bereikt u hen.
Doelgroepen en bereik
Hockey kent een sterk clubgevoel met een grote schare vrijwilligers. Meer dan 70% van de top van het Nederlandse bedrijfsleven speelt zelf hockey of is bekend met hockey. Door deze grote betrokkenheid komt het business-to-business effect goed tot zijn recht.

Hockey heeft ook een sociaal karakter; er nemen meerdere gezinsleden en generaties deel aan deze sport.

Hockey is een van de weinige sporten die de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt.

HC Helmond is trots op haar sponsoren en partners die het realiseren van sportieve doelen en het ontwikkelen van de vereniging mede mogelijk maken. HC Helmond is altijd op zoek naar een partnership met een ‘win-win’ situatie. Wij hopen op de steun van sponsoren te kunnen (blijven) rekenen en danken u bij voorbaat daarvoor!


Contact
Voor aanvullende informatie, het maken van een afspraak of andere vragen kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via e-mail [email protected]

Sponsorcommissie
Voorzitter vacature
Lid Astrid Meijer
Lid Viola van de Laarschot