Wedstrijdverslag 28 oktober HC Helmond H1 – HC Naarden H1

Nieuws afbeelding

We kennen Venlo nog van de eerste klasse en weten dan ook hoe ze spelen en wat hun kwaliteiten zijn. Met een duidelijk plan en wat aanpassingen in de druk begonnen we sterk aan de wedstrijd. In de derde minuut was het dan ook meteen raak! Rens stond goed bij de tweede paal om het balletje wat door de cirkel stuiterde binnen te tikken. 1-0. Hierna kreeg Venlo een paar kansen en haalde corners. Lars stond zijn mannetje in de goal en wist er veel tegen te houden. Maar in de 29e minuut scoort Venlo de gelijkmaker. De eerste helft bleef het 1-1 en we gingen de rust in. Het gevoel was goed bij ons en we wisten dat we konden winnen op ons eigen veldje. Helaas werd er na rust meteen gescoord door Venlo. 1-2. In de tweede helft werden we gevaarlijker en kwamen we vaker in de cirkel. We behaalde veel corners maar deze werden niet benut. In de 58e minuut kregen we een corner. Deze corner ging niet volgens plan en moest Hub met zijn forehand de bal aannemen. Hij pusht de bal op goal en net voor goal staat Luc de Wolf weer zijn mannetje en prikt de bal in de goal. 2-2. We kregen daarna nog een aantal corners en kansen die we helaas niet benutte. De eindstand was dus uiteindelijk 2-2. Na de wedstrijd werden de andere uitslagen bekend en blijven we bovenaan staan.

Wij willen onze supporters bedanken dat ze weer aanwezig waren met deze winterse temperaturen en hopelijk zien we jullie volgende week in Amsterdam tegen Xenios.